Gå till huvudinnehåll

e-utbildning - Instruerad tekniker elfordon, ITE

Utbildning
e-utbildning

e-utbildning

Det här är en e-utbildning. Du behöver en dator, surfplatta eller mobiltelefon med ljud och internetuppkoppling för att genomföra utbildningen.

Välkommen att göra MRF:s första e-utbildning i elsäkerhet för elfordon! Vi har byggt den utfrån branschstandard för säker hantering av högvoltssysem i elfordon 2021.

Målgrupp
Utbildningen vänder sig till dig som ska utföra sådana arbeten som vi enligt branschstandard kallar allmän hantering runt elfordon. Hit räknas som regel arbeten som däckbyte, byte av glasruta, strålkastare, AC-service, byte av luftfilter, oljebyte och andra servicearbeten.  

Syfte och mål
Syftet med utbildningen är att du ska kunna vistas säkert i verkstaden och utföra allmän hantering på elfordon på ett säkert sätt. Syftet är även att förebygga och förhindra olyckor och tillbud på verkstaden.

Målet med den här utbildningen är att du ska kunna utföra vissa typer av arbeten på ett elfordon på ett säkert sätt, känna till risker och därmed förebygga de faror som finns vid arbete med elfordon.

Upplägg
Efter att du har gått igenom e-utbildnignen får du göra ett avslutande prov, en examinering, där 80 % rätt svar gör att du blir godkänd på hela utbildningen och erhåller ett utbildningsintyg via e-post. 

Eftersom elfordonsbranschen utvecklas i snabb takt och  branschstandarden för elfordon kontinuerligt uppdateras, rekommenderar vi att du går e-utbildningen igen om två år eller när en större uppdatering har skett. Behöver du gå om utbildningen pga av uppdateringar inom ett år från det att du godkändes får du gå den uppdaterade utbildningen utan kostnad.

Anmälan och kostnad
Det går att anmäla 1-15 deltagare. För fler än 15 deltagare, kontakta oss via e-post: utbildning@mrf.se

Så får du tillgång till e-utbildningen
Efter anmälan får du bekräftelse via e-post. Länk med inloggningsuppgifter kommer i ett separat e-postutskick. Du har tillgång till e-utbildningen i 30 dagar.


Skriv ut

Boka

För 1-15 deltagare
Boka nu

Kostnad per person

MRF-medlem: 495 kr

Övriga betalar 995 kr

Moms tillkommer

Boka deltagare