Gå till huvudinnehåll

Välj ur vårt breda utbud

Våra spännande utbildningar och evenemang är unika för branschen och anordnas enbart via oss på MRF. Passa på att utöka dina kunskaper eller få en inblick i de branschfrågor som är aktuella just nu.

Aktuelltutbildning plast 2021

Den obligatoriska Aktuellt-utbildningen för bilplastreparatörer/ bilplastreparationsverkstäder. I år, pga Corona, sker den digitalt online.

Elsäkerhet; El- och Elhybridfordon

Kursen ger beskrivning och grundläggande info om handhavande av fordon med helt eller delvis elektriska framdrivningssystem, i enlighet med svenska bestämmelser och biltillverkarens anvisningar.

Heta Arbeten

Heta arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Att utföra brandfarliga heta arbeten kräver kunskap och behörighet.

Juridik Bilhandel

Boka in dig och/eller din personal på MRFs utbildning i bilhandelsjuridik. Ett bra sätt att höja kompetensen hos din personal och därigenom få bättre lönsamhet och samtidigt nöjdare kunder.

Juridik Bilhandel Tunga fordon

Höj kompetensen hos din personal och få därigenom bättre lönsamhet och samtidigt nöjdare kunder! Boka in din personal på MRF:s utbildning i juridik för tunga fordon.

Juridik Verkstad

Är du intresserad av att höja kompetensen på företaget och därigenom få bättre lönsamhet och nöjdare kunder? Då är det hög tid att boka in din personal på MRFs utbildning i verkstadsjuridik.

Kemiska arbetsmiljörisker - Härdplastutbildning

Lagstadgad utbildning live online i hantering av härdplaster och allergiframkallande kemiska produkter.

Kundvårdsutbildning

Boka dig och personalen på kundvårdsutbildning med Joachim Due-Boje. Vi anpassar kursen för ditt företag. Vi kommer till er eller anordnar ett webbinarium.

Plastkännedomsutbildning

Enklare kurs för skadeberäknare/kundmottagare. Med anledning av den rådande pandemin hålls inga fysiska utbildningar för närvarande. Vi återkommer senare under våren 2021. Anmäl gärna intresse!

Plastreparatör Steg 2 - vidareutbildning

Kurs för plastreparatörer om avancerade plastreparationer. Med anledning av den rådande pandemin hålls inga fysiska utbildningar för närvarande. Vi återkommer under våren 2021. Anmäl dock intresse!

Plastutbildning - 4 dagars grundkurs

Grundkurs för utbildning till plastreparatör. 4 dagar i Mjölby på Bojo Utbildningar. Avslutas med examinering. I kursen ingår intyg för Kemiska arbetsmiljörisker.

Tidsätta rätt!

Konsten att inte missa 10% i lackdebitering! Kurs i tidsättning för lackering av personbilar och skåpbilar.