Gå till huvudinnehåll

Välj ur vårt breda utbud

Våra spännande utbildningar och evenemang är unika för branschen och anordnas enbart via oss på MRF. Passa på att utöka dina kunskaper eller få en inblick i de branschfrågor som är aktuella just nu.

Evenemang

Nätverksträff bilhandel - Wayke & begagnathandel - Göteborg

Är du försäljningschef, begagnatansvarig eller publicerar du bilannonser? Då ska du delta i vår nätverksträff i Östergötland/Småland med Martin Fransson från Wayke och Björn Olofsson från Bilia Outlet

Evenemang

Nätverksträff - Säker elbilshantering Örebro

MRF Örebro bjuder in dig som medlem eller särskilt inbjuden till en informationsträff om säker elbilshantering. Allt är kostnadsfritt!

Evenemang

MRFs Bildagar 2022

MRFs Bildagar 2022 är här! Vi är tillbaka i fysisk form och arrangerar höstens event för bilbranschen, 17-18 november på Clarion Hotel Arlanda.

Evenemang

Nätverksträff - Säker elbilshantering Borlänge

MRF Dalarna bjuder in dig som medlem eller särskilt inbjuden till en informationsträff om säker elbilshantering. Allt är kostnadsfritt!

Evenemang

Nätverksträff Säker elbilshantering Uppsala

MRF Uppland bjuder in dig som medlem eller särskilt inbjuden till en informationsträff om säker elbilshantering. Allt är kostnadsfritt!

Evenemang

MRF Plus-garanti - Webbinarium 2022

Välkommen med intresseanmälan till webbinarium om MRF Plus-garanti. Här får du veta allt om nya garantin samt möjlighet att ställa frågor.

Evenemang

Webbinarium om den nya konsumentköplagen

Få information om de viktiga förändringarna i den nya konsumentköplagen som börjar gälla den 1 maj 2022.